Uterum

Uterum i alla former och storlekar

Våren närmar sig – bygg ditt uterum nu

Nu ligger våren i luften och det börjar bli dags för oss villaägare att förbereda oss och våra hus för sommaren. Blommor ska planteras och trädgården ska finslipas så att grannarna drar en suck av avundsjuka, eller hur?

Men skämt åsido, visst är det underbart att få lägga undan de lite tjockare kläderna och veta att vi överlevt vinterns prövningar?

Det är också nu man bör fundera över det här med uterum och sätta igång med palanering innan det är försent. Vi märker nämligen ofta då vi är ute att många skjuter på detta in i det sista och kanske inte sätter igång med att bygga sitt uterum innan det är försent.

Man vill ju trots allt kunna använda det under sommaren och inte få sitt uterum färdigt under sen-hösten. Rådet är alltså här att man redan nu börjar planera över hus man vill bygga sitt uterum, hur stort det ska bli ( inte över 25 meter2 dock...), hur inredningen ska se ut och i vilken mån man behöver hjälp med arbetet.

Vänta inte för länge och se till att använda den här annalkande våren till att planera och bygga exakt det uterum du och din familj vill ha.

Resten av sommaren blir väldigt mycket skönare på så sätt och dessutom får grannarna ytterligare något att bli avundsjuk över också. En fin trädgård OCH ett uterum!

På återhörande och ha det så bra.

24 Feb 2015