Uterum

Uterum i alla former och storlekar

Compact Living – perfekt för ditt uterum

Begreppet compact living innebär att man försöker få plats med så mycket som möjligt på så liten yta som möjligt. Här menar vi alltså inte att man trycker in allt man äger i sitt boende utan det handlar om smarta lösningar i form av vägghängda sängar, loft och olika förvaringskällor som inte tar så mycket plats.

Compact Living har främst växt fram i större städer där man måste – på liten yta – skaffa sig möjligheter att ändå kunna leva ut så gott det går. Det här är ju också det perfekta valet då det handlar om uterum.

Egentligen handlar de ju i stort om samma problem – eller utmaningar om man säger det! – att kunna få plats med det man vill, trots en begränsad yta. De lösningar man hittar inom compact living är således helt perfekta även då det handlar om ditt uterum. Genom att snegla på denna form av inredning så kan man också hitta många små smarta detaljer som gör att man maximerar effekten av sitt boende och sitt uterum och detta är något vi verkligen rekommenderar.

Här kan vi tipsa om att det finns en massa fina sidor för inspiration och om man söker på just Compact Living så kan man hitta de lösningar som passar det uterum man vill inreda. Kom ihåg här att vissa saker är väldigt dyra. Men – inspirationen är alltid gratis...

Lycka till i jakten på den smarta lösningen för ditt uterum!

26 Mar 2015