Uterum

Uterum i alla former och storlekar

Om oss

Byggföretag med bredd och kompetens

Sedan 2005 har vi erbjudit byggtjänster med utgångspunkt i Stockholm och Leksand. Vi utför jobb i Mälardalen och Dalarna med omnejd. Hos oss är alla välkomna som kunder - från större kommersiella beställare till privatpersoner. Vi kan mer än bara uterum. Till exempel har vi varit involverade i större prestigeprojekt såsom Tele 2 och Friens arena, Victoria Tower i Kista och Radisson Strand Hotell. Men vi tycker att det är minst lika kul att bygga åt privatpersoner och du kan självklart räkna med samma höga kvalitet och service.

När vi påbörjar ett jobb gör vi först ett besök hos dig som kund för att gå igenom vad du som beställare önskar och se över förutsättningarna på plats. Därefter överlämnar vi en kostnadsfri offert och en tidsplan som du kan ta ställning till. När dessa har godkänts sätter vi igång byggprocessen genom att beställa/köpa in de material som krävs och sätter våra kunniga hantverkare i arbete. När bygget är färdigt gör vi alltid en översyn i samarbete med en sakkunnig expert. Du som kund får alltid en skriftlig garanti på det utförda arbetet och på det levererade materialet.

Vi har Hängavtal med Byggnads, utbildningar inom Bas-U och Bas-P. Företaget innehar givetvis F-skattsedel. Vi har behövliga Entreprenadförsäkringar och har en kreditrankning från UC som visar att vi är ett tryggt företag att anlita.

Välkommen till oss när du vill få ett proffsbyggt uterum!

 

Från bygglov till nyckelfärdigt