Uterum

Uterum i alla former och storlekar

Låt oss bygga dina drömmars uterum

Det är nu vår riktiga säsong börjar och allting fram till nu har egentligen handlat om en slags uppvärming. Vi har äntligen fått sätta igång på riktigt med att planera och bygga våra älskade uterum och som det ser ut i dagsläget så har vi en hektiskt sommar framför oss. Vi råder dig som funderar på att bygga ett uterum att redan nu göra slag i saken; vänta inte för länge och skjut inte upp detta.

Se till att planera var ditt uterum ska stå, hur stort det ska vara samt vilken funktion som det ska fylla i ditt och din familjs liv. Är det det väggfasta uterummet som ligger bäst till eller är behovet av ett fristående uterum det som ligger er närmast om hjärtat? Behöver ni isolera ert uterum inför vintern eller klarar ni er utan?

Små frågor som alla måste lösas innan ni sätter igång med själva byggandet; ett byggande i sig som inte tar så lång tid - det svåra - och roliga! - ligger i att bestämma sig. Vi hjälper så klart gärna till att svara på frågor och ge dig värdefulla tips gällande ditt uterum om du känner att du kört fast och naturligtvis kan vi även hjälpa till med själva byggnationen. Att bygga ett uterum handlar om en ren passion och vi hoppas att du också ska känna denna då du sätter igång.

Dock - som sagt; det börjar onekligen brinna lite i knutarna så se till att använda helgen till att planera hur du vill ha ditt uterum och hur det ska se ut. Även ansökningar till kommunen bör göras; du behöver inget bygglov, men däremot måste du skicka in och få en ansökan godkänd innan du sätter igång. Och, vi vet ju alla hur lång tid det kan ta för byråkratins kvarnar att mala…

På återhörande!

15 May 2015