Uterum

Uterum i alla former och storlekar

Där vi behövs hjälper vi till

Det är nu det märks att sommaren är i antågande och för oss är det det här den årstid då vi har det som allra mest hektiskt; det är många som vill ha sitt uterum klart så att de kan njuta av det direkt och inte behöva vänta till hösten. Mycket av vårt arbetet just nu handlar om att sätta upp och hjälpa till att bistå vid byggen av uterum och detta är verkligen något som ger både inspiration ren glädje.

Man kan verkligen se glädjen hos vissa personer då de för första gången kan sätta sina fötter ovanför tröskeln och därefter låta den ena foten känna golvet i sitt nybyggda uterum. Fantastiskt, och speciellt i de familjer där det finns barn inblandade där ett uterum verkligen blir ett nytt, spännande inslag i livet.

Vi fixar ditt uterum

Fullt lika roligt är dock inte den andra typen av jobb som vi åker runt och genomför; nämligen korrigering av fjolårets byggen. Här menar vi inte uterum som vi själva har byggt utan de som är beställda av oss, men uppförda av privatpersoner. Missförstå oss rätt här; vi älskar och uppmuntrar gärna folk att själva sätta ihop sina uterum men en del människor är – ursäkta uttrycket – födda inte bara med tummen mitt i handen utan snarare med en hand full av tummar.

En del av de byggen vi sett och korrigerat är så annorlunda mot det som var tanken och så felkonstruerade att man nästan häpnar. I vissa fall kan man nästan bara skratta och det är också det som man får göra – då vi är klara med att fixa till ett sådant uterum i Stockholm. Det ligger ofta en ganska förlägen stämning och en känsla av skam då vi blir kontaktade av en person som misslyckats med sitt uterum – en stämning som blir god och glad så fort vi är färdiga. Det ligger ingen skam i att misslyckas, men vissa personer kanske borde kontaktat oss direkt då det började gå snett...

Vi ställer upp oavsett och kan alltid bistå med en hjälpande hand där tummen sitter där den ska.

29 Apr 2015