Uterum

Uterum i alla former och storlekar

Uterummets många fördelar

Oavsett vilken typ av uterum du är ute efter är det ett bra sätt att höja värdet på ditt hem och förbättra din livskvalitet. Här är några av de fördelar du kan förvänta dig genom att lägga till ett bra uterum till din befintliga bostad.

Mer plats: I mindre villor är golvytan naturligtvis begränsad. Att bygga ut villan och göra den fysiskt större är inte alltid ekonomiskt, eller ens möjligt med tanke på detaljplanen.

Ett uterum är inte riktigt som ett extra rum i huset, men det kan vara nära nog om det är väl konstruerat. Det är också möjligt att lägga till flyttbara eller semi-permanenta sidoväggar. Detta kan ge dig ett utrymme som är funktionellt och anpassningsbart och ger dig mer användbar golvyta i din fastighet.

Mervärde: Tillsammans med fördelarna med extra användbart utrymme kommer den oundvikliga ökningen av värdet på din fastighet. Beroende på det aktuella värdet på din fastighet, kan ett uterum öka värdet på ditt hem avsevärt för en relativt sett mycket blygsam investering.

Det gäller inte nödvändigtvis alla delar av landet. Vid lågt fastighetsvärde är det inte säkert att investeringen lönar sig, men i större städer gör den det nästan alltid. 

Utnyttja vår och höst: Vädret är oförutsägbart under våren och hösten. Det vore synd att låta en tidig eller sen värmebölja, eller tvärtom riktigt busväder, hindra dig från att njuta av utelivet. 

Ett uterum ger kan tillåta dig att njuta av vår och höst - till och med vinter om det är vinterbonat och isolerat. Det ger dig också skugga och komfort på sommaren. På en trevlig uteplats kan du njuta av ljudet av regn på taket istället för att huttra under en markis.

Plats för umgänge: Ett fint uterum kan ge dig det utrymme som behövs för att underhålla dina vänner och familj med stil.

Om du är intresserad av ett uterum är det första steget att bestämma typ och storlek. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna med planeringen. 

14 Oct 2013