Uterum

Uterum i alla former och storlekar

Maximera effekten av ditt väggfasta uterum

Om man talar om ett väggfast uterum så kommer ofta inredningen som ett brev på posten. I och med att detta uterum hör ihop med det befintliga huset så blir det ofta så att man försöker anpassa möbler, tavlor och övrig inredning efter hur man inrett sin vanliga bostad. Detta är naturligt och ett väggfast uterum är – som vi ser det – ofta en plats där man ser att en liten extra matsal tar plats.

Generellt sett då vi bygger och monterar ett väggfast uterum så är nämligen den absolut vanligaste frågan om familjen kan få plats med ett större matbord och därmed avlasta lite på den befintliga bostaden. Detta ser vi enbart som positivt och vi försöker anpassa efter hur våra kunders behov ser ut – så långt det är möjligt, förstås. Vi måste ju trots allt hålla oss till de 15 kvadratmeter som gäller för ett väggfast uterum...

En del önskemål är nämligen omöjliga att uppfylla och här blir en del kunder lite sura då de inte får bygga efter sin ursprungliga plan. Det brukar dock lätta upp då vi visar hur stor yta det egentligen är och hittills har vi inte träffat på någon som är missnöjd med sitt väggfasta uterum.

Man får plats med mer än vad man tror på 15 kvadratmeter och vi gör alltid vårt bästa för att anpassa vårt arbete efter varje hus. Vi säger alltså inte nej för att jäklas utan för att vi har regler att följa. Ett väggfast uterum skiljer sig lite från det fristående, men användningsområdet blir ändå lika bra om man lär sig att ta tillvara på ytan på absolut bästa sätt.

Det blir lite compact living över det hela, skulle man kunna säga.

19 Feb 2015